Askari osasungarriak eta jasangarriak familiartean
DATA
EUSK: martxoak 15, asteazkena, 17:30 – 19:00
GAZT.: martxoak 16, osteguna, 17:30 – 19:00
LEKUA
Ingurumen Hezkuntzako Museoa
Errotazar kalea, 21 bis – Iruña
HIZLARIA
Isabel Juániz (gazt.)
Izaskun Berasategi (eus.)
Haurren elikadura bizi kalitatearen baldintzatzaileetako bat da, ez soilik egungoarena baita etorkizunekoarena ere. Begirada haurrendako elikadura osasungarriago eta jasangarriagoa lortzeko bidean jarrita, gosari- eta askari-lantegiak eginen dira.
Lantegia praktikoa izanen da eta familiek plater errazak egiteko aukera izanen dute giro lasaian elikaduraz hitz egiten den bitatean.
Izen-ematea, aurrez
Martxoaren 1etik aurrera, 010 edo 948 42 100era deituta (mugikorretatik edo Iruñeaz kanpotik deituz gero).