Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Logo Ayuntamiento de Pamplona
logo ingurumen hezkuntza

KONTAKTUA

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Taller fermentación

Landareak hartzitzeko lantegia

Urriak 9, asteazkena

17:30 – 20:00

Nerea Zorokiain (Nishime)

Iruñeko ingurumen hezkuntzako museoa.
Errotazarko kalea – Iruñea

Hartzidura elikagaiak kontserbatzeko metodo tradizionala da, antzinatetik erabilia. Gaur egun, gainera, sukaldaritza-teknika gisa erabiltzen da, harritzeko moduko zapore, testura eta koloreei ematen dizkien ñabardurengatik.
Hartzitutako elikagaiak giltzarri dira digestio-aparatua zaindu eta berreskuratzeko, probiotiko naturalak baitituzte. Hori horrela, hartzidura ezberdinak prestatzen ikasiko dugu, urratsez urrats: gatzunetan, elikagaiaren zukuan…

Nerea Zorokiain, Nishime Makrobiotika Institutuaren sortzailea, irakaslea eta aholkularia da.

Aldez aurretik izena eman behar da
Irailaren 30etik aitzina
010 telefonoan edo 948 42 01 00an (Iruñeaz kanpotik deituz gero).

Comments are closed.