Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Logo Ayuntamiento de Pamplona
logo ingurumen hezkuntza

KONTAKTUA

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Taller de alimentación

Elikadura-lantegia, izen eta abizenez

Azaroak 12, asteartea

18h – 20h

Alberto Rodriguez, Geltokiko sukaldaria

Geltoki (autobus-geltoki zaharra)

Elikadura aldaketa-eragile garrantzitsua da hiri jasangarriagoak lortzeko bidean aurrera egiteko. Lantegi honetan, Geltokin orain sukaldaria den Alberto Rodríguezek emango duen horretan, tokiko produktu freskoez prestatuko errezeta bat eginen dugu, eta horrela gure hiritik gertu dauden ekoizpen-guneak ezagutaraziko. Asmoa da sukaldaritza ikuspegi zabalago batetik ulertzea, ekoizleen lana ere aintzat hartuz eta produktuari balioa erantsiz.

Errezeta prestatzen ari garela, sukaldariak halako gauzak azalduko dizkigu: produktuen jatorria, ekoizleen identitateak eta beren ustiategien ezaugarriak zein haiek lantzeko moduak. Horrela, ezin hobeki ezagutuko ditugu eskuartean ditugun produktuak. Sukaldaritza, izen eta abizenez.

Aldez aurretik izena eman behar da
Urriaren 14tik aitzina
010 telefonoan edo 948 42 01 00an (Iruñeaz kanpotik deituz gero).

Comments are closed.